072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

Coolblue opent dit jaar zes nieuwe winkels, waaronder de eerste in Duitsland

datum: 12-07-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Coolblue breidt zijn fysieke winkels eind dit jaar uit naar 'minimaal twintig'. Eind dit jaar opent het bedrijf zijn eerste winkel in Duitsland. Het zal in Düsseldorf worden gevestigd. De overige vijf winkels worden geopend in Nederland en België.

De eerste Duitse Coolblue-winkel krijgt een oppervlakte van 2600 vierkante meter en klanten kunnen 'meer dan duizend' producten uitproberen, schrijft Coolblue. De winkel komt in het winkelcentrum Kö-Bogen II in Düsseldorf. Coolblue startte vorig jaar al met een eigen infrastructuur voor levering en installatie in Duitsland. Het bedrijf had ook al langer plannen voor een fysieke locatie in het land. Deze worden nu concreet gemaakt.

Coolblue wil in 2021 zes nieuwe winkels openen. Afgelopen maand is er een nieuwe winkel geopend in Almere en de komende maanden volgen Nederlandse winkels in Nijmegen en winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam. België krijgt een nieuwe winkel in Kortrijk. De locatie van de vijfde winkel in Nederland of België is nog niet bekend gemaakt.

Volgens Coolblue-topman Pieter Zwart opent het bedrijf de komende tijd 'bijna elke maand' een winkel. Ook Coolblue overweegt naar de beurs te gaan . Begin dit jaar zei de winkelketen "er goed over na te denken". Volgens geruchten zal de beursgang na de zomer plaatsvinden .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01