072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Creators Back 4 Blood 'watching'-opties maken progressie in solo-modus mogelijk

datum: 10-10-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Iedereen die de solo-modus betreedt in de aankomende co-op zombieshooter Back 4 Blood, ziet een bericht dat veel functies, zoals prestaties, bevoorradingspunten krijgen en statistieken bijhouden, niet werken. Spelers zijn daar ontevreden over en de ontwikkelaar zegt de opties te bekijken.

Game-ontwikkelaar Turtle Rock zei op Twitter dat "de frustraties van spelers zijn gehoord" en dat ze kijken naar "manieren om dit probleem aan te pakken". Inhoudelijk nieuws over deze kwestie zou later moeten volgen, wanneer de studio "mogelijke manieren heeft om het voor elkaar te krijgen".

Volgens schermafbeeldingen op internet die tijdens de bèta van het spel zijn gemaakt, zijn er verschillende functies die niet werken in de solo-modus: de decks die je bouwt voor coöp, bevoorradingspunten, het bijhouden van statistieken en prestaties. Daarnaast worden niveaus en doelen binnen die niveaus 'bijgesteld'. Vooral het gebrek aan bevoorradingspunten is problematisch voor spelers, omdat ze nieuwe kaarten en speciale vaardigheden ontgrendelen. Op Reddit zijn mensen erg kritisch over dit aspect van het spel.

Back 4 Blood is gemaakt door Turtle Rock, een studio opgericht door gamemakers die jaren geleden ook aan Left 4 Dead en het vervolg ervan bij Valve hebben gewerkt. Een andere game uit de studio is Evolve, een asymmetrische multiplayer-game die ondanks een gratis herlancering niet succesvol was.

Back 4 Blood lijkt erg op Left 4 Dead, maar er zijn verschillen. De grootste hiervan is het kaartsysteem ; spelers bouwen een kaartspel dat hen bepaalde bonussen geeft. Dit omvat uithoudingsvermogen, munitie, herlaadtijd, schade en dergelijke. De zombievijanden krijgen ook als team kaarten, die hun krachten op specifieke manieren verbeteren en zo meer variatie in het spel bieden. Verder is het doel van het spel hetzelfde: steek de niveaus over en bereik het veilige huis als een team. De game wordt op 12 oktober uitgebracht voor Windows en de huidige en vorige generatie Xbox en PlayStation.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01