072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Crypto.com ontkent diefstal van $15 miljoen cryptocurrency na 'incident'

datum: 19-01-2022Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Crypto-uitwisseling Crypto.com ontkent dat klantvaluta is gestolen na een 'netwerkincident' eerder deze week. Twee beveiligingsbedrijven zeggen dat er bijna 5.000 ethereum is gestolen, met een marktwaarde van ongeveer $ 15 miljoen.

De crypto-uitwisseling zei maandag dat er "ongeautoriseerde activiteit" was geweest op gebruikersaccounts en het daarom onmogelijk maakte om crypto uit de uitwisseling te halen. Pas toen gebruikers opnieuw inlogden en 2fa resetten, werden deze opnames weer mogelijk. Het bedrijf benadrukte dat de cryptocurrencies van iedereen veilig waren.

Een dag later zeiden beveiligingsbedrijven CertiK en PeckShield op Twitter dat Crypto was gestolen. Volgens PeckShield gaat het om minimaal 4600 Ethereum, CertiK spreekt van 4836 Ethereum en 282 getroffen gebruikers. Crypto.com-gebruiker Ben Baller schreef maandag dat hij 4.28 ethereum verloor, maar diezelfde dag zou hij de gestolen cryptocurrency van Crypto.com hebben teruggevonden.

Op dinsdag herhaalde Kris Marszalek, CEO van Crypto.com, dat geen enkele klant crypto had verloren en dat het incident ervoor zorgde dat klanten ongeveer 14 uur lang geen valuta konden opnemen. Marszalek belooft na een intern onderzoek met meer informatie te komen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01