072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Crystal Dynamics beëindigt in september de ondersteuning voor Marvel's Avengers

datum: 21-01-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

De laatste update voor Marvel's Avengers verschijnt op 31 maart, heeft ontwikkelaar Crystal Dynamics aangekondigd. Vanaf 30 september stopt alle ondersteuning en is het niet meer mogelijk om de game digitaal aan te schaffen. Multiplayer blijft ook na die datum toegankelijk.

De update die in maart verschijnt bevat geen nieuwe content, schrijft Crystal Dynamics in haar blogpost. Dat betekent dat de update van afgelopen november, die de Winter Soldier als speelbaar personage uitbracht, de nieuwste toevoeging was. Vanaf 31 maart wordt echter alle cosmetische inhoud gratis gemaakt. Dit omvat zaken als outfits, emotes en naamplaatjes, die voorheen met echt geld moesten worden gekocht. Overigens blijft het speelbare personage Spider-Man, dat pas in november 2021 voor PlayStation-systemen werd uitgebracht , exclusief voor de consoles van Sony.

Nadat de ondersteuning in september volledig is beëindigd, zegt de ontwikkelaar niet langer te kunnen garanderen dat eventuele problemen worden opgelost. Een duidelijke reden om de ontwikkeling van het spel te stoppen wordt niet gegeven. Crystal Dynamics schrijft alleen dat de beslissing is genomen 'samen met onze partners'.

Marvel's Avengers is een vechtgame die zowel in singleplayer als coöp kan worden gespeeld. De game is in september 2020 uitgebracht voor consoles en pc. Een versie voor de PlayStation 5 en de Xbox Series X en S kwam in maart 2021 beschikbaar. Tweakers publiceerde een recensie van Marvel's Avengers ten tijde van de release.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01