072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Cyberpunk 2077 krijgt verbeterde minimap en cosmetische DLC in 1.3-update

datum: 18-08-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

CD Projekt Red heeft meer onthuld over de aankomende 1.3-update van Cyberpunk 2077, inclusief de eerste DLC van de game in de vorm van gratis cosmetische content. Daarnaast worden er gameplay-aanpassingen gedaan, zoals een verbeterde minimap.

Een van de belangrijkste veranderingen is dat de minimap tijdens het rijden beter in- en uitzoomt, zo blijkt uit de patchnotes . Tijdens het rijden zou de minikaart nu meer moeten worden uitgezoomd, waardoor het gemakkelijker is om te navigeren. Daarnaast zal er een knop in de vaardighedenboom zijn om extra punten opnieuw te verdelen. Ook het aantal slots voor autosaves en quicksaves wordt vergroot tot respectievelijk twintig en tien.

Na het installeren van de update zullen vijanden de speler minder snel of sneller opmerken, afhankelijk van de ingestelde moeilijkheidsgraad. Vijanden op Easy en Normal zullen de speler minder snel opmerken, terwijl vijanden op Very Hard de speler sneller zullen opmerken. Op deze laatste moeilijkheidsgraad zullen vijanden ook agressiever zijn bij het zoeken naar de speler.

CD Projekt Red brengt voor het eerst ook extra content naar de game in de vorm van gratis DLC. Het gaat om twee jassen, een voertuig en een alternatieve verschijning voor Johnny Silverhand. Deze extra's komen beschikbaar nadat de speler bepaalde punten in de verhaallijn heeft bereikt. De ontwikkelaar is van plan in de toekomst meer van dit soort DLC uit te brengen.

Er is al een tijdje gratis DLC beloofd aan spelers, maar de ontwikkelaar zegt dat er nu verbeteringen zijn aangebracht in streaming en geheugenbeheer die dergelijke DLC mogelijk maken. Een releasedatum voor de 1.3-update is nog niet bekend gemaakt.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01