072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Daedalic demonstreert gameplay en Gandalf in trailer voor Lord of the Rings: Gollum

datum: 07-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Daedalic Entertainment heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de game The Lord of the Rings: Gollum, die naar verwachting in 2022 wordt uitgebracht. De nieuwe video toont elementen van de gameplay en bevat ook verschillende locaties en personages, zoals Gandalf.

Meer beelden van het personage Gollum van Sméagol zijn te zien in de trailer, met name hoe hij klimt, sluipt en springt door en over terrein op allerlei verschillende locaties. Ontwikkelaar Deadalic beschrijft The Lord of the Rings: Gollum als een filmische actie-avonturengame waarin stealth en parkour dominante gameplay-elementen zijn.

Verschillende locaties die bekend zijn uit de films en boeken komen in de trailer voor, zoals Mirkwood, maar in de game zullen spelers ook minder bekende plaatsen bezoeken met Gollum. De video bevat ook enkele belangrijke personages uit het verhaal, zoals de tovenaar Gandalf, de elvenkoning Thranduil en de luitenant van Barad-dûr, beter bekend als de mond van Sauron.

Spelers kruipen in de huid van Gollum en beleven het verhaal en de avonturen vanuit zijn perspectief. De game zal niet alleen bekende gebeurtenissen uit Tolkiens boeken bevatten, maar zal ook gaten in zijn verhaallijn opvullen. Het zal vooral gaan om het besluipen van tegenstanders en niet te veel aandacht trekken, aangezien Gollum weinig waard is in gevechten volgens een eerdere blik van Eurogamer op de pre-alpha-versie.

The Lord of the Rings: Gollum wordt uitgebracht in Q3 2022 voor pc, Xbox One, Xbox Series-consoles, Playstation 4 en 5 en Nintendo Switch.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01