072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Daedalic demonstreert gameplay en Gandalf in trailer voor Lord of the Rings: Gollum

datum: 07-07-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

Daedalic Entertainment heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de game The Lord of the Rings: Gollum, die naar verwachting in 2022 wordt uitgebracht. De nieuwe video toont elementen van de gameplay en bevat ook verschillende locaties en personages, zoals Gandalf.

Meer beelden van het personage Gollum van Sméagol zijn te zien in de trailer, met name hoe hij klimt, sluipt en springt door en over terrein op allerlei verschillende locaties. Ontwikkelaar Deadalic beschrijft The Lord of the Rings: Gollum als een filmische actie-avonturengame waarin stealth en parkour dominante gameplay-elementen zijn.

Verschillende locaties die bekend zijn uit de films en boeken komen in de trailer voor, zoals Mirkwood, maar in de game zullen spelers ook minder bekende plaatsen bezoeken met Gollum. De video bevat ook enkele belangrijke personages uit het verhaal, zoals de tovenaar Gandalf, de elvenkoning Thranduil en de luitenant van Barad-dûr, beter bekend als de mond van Sauron.

Spelers kruipen in de huid van Gollum en beleven het verhaal en de avonturen vanuit zijn perspectief. De game zal niet alleen bekende gebeurtenissen uit Tolkiens boeken bevatten, maar zal ook gaten in zijn verhaallijn opvullen. Het zal vooral gaan om het besluipen van tegenstanders en niet te veel aandacht trekken, aangezien Gollum weinig waard is in gevechten volgens een eerdere blik van Eurogamer op de pre-alpha-versie.

The Lord of the Rings: Gollum wordt uitgebracht in Q3 2022 voor pc, Xbox One, Xbox Series-consoles, Playstation 4 en 5 en Nintendo Switch.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01