072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Dark Souls: geremasterde pc-multiplayer werkt weer na meer dan 9 maanden offline

datum: 10-11-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

De pc-versie van Dark Souls: Remastered heeft weer een werkende multiplayer. Ontwikkelaar FromSoftware heeft het in januari uitgeschakeld vanwege een rce-kwetsbaarheid gevonden in Dark Souls III. De originele versie van Prepare to Die heeft geen multiplayer meer.

FromSoftware meldt op Twitter dat alle online features van de pc-versie van Dark Souls: Remastered weer werken en bedankt spelers voor al het geduld en de steun. Alleen de originele Dark Souls: Prepare to Die-versie en de reguliere Dark Souls II hebben geen multiplayer meer. De versie Prepare to Die zal geen online features meer hebben , aan de tweede game wordt nog gewerkt.

Uitgever Bandai Namco schakelde in januari de online functies van de pc-versie van Dark Souls-games uit , nadat een hacker een kwetsbaarheid voor het uitvoeren van externe code in een stream had blootgelegd. FromSoftware gaf een maand later aan dat de servers offline zouden blijven tot na de release van Elden Ring, maar dat de oorzaak van het probleem bekend was en er aan een oplossing werd gewerkt. Elden Ring verscheen eind februari.

De servers van Dark Souls III gingen in augustus weer online , twee maanden later gevolgd door Dark Souls II: Scholar of the First Sin . Dark Souls: Prepare to Die, dat in 2012 werd uitgebracht, krijgt geen online ondersteuning meer, omdat het systeem van de game te verouderd zou zijn.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01