072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Dark Souls-servers voor pc blijven offline tot na de release van Elden Ring

datum: 10-02-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

De multiplayer-servers van de pc-versies van de Dark Souls-games blijven nog een paar weken offline. Ontwikkelaar FromSoftware zegt dat het meer tijd nodig heeft om de servers te testen, dus multiplayer zal pas beschikbaar zijn na de release van Elden Ring.

De multiplayer-servers voor de pc-games zijn sinds januari offline , omdat er een kwetsbaarheid voor het uitvoeren van externe code is gevonden in Dark Souls III. Daarom werden de servers voor dat spel, voor Dark Souls Remastered en voor Dark Souls II afgesloten. FromSoftware zegt met hulp van de community de oorzaak van de kwetsbaarheid te hebben gevonden en werkt aan een oplossing.

Het opzetten van de juiste testomstandigheden kost volgens de ontwikkelaar echter extra tijd. Daarom blijven de servers nog een paar weken offline, in ieder geval tot de release van Elden Ring op 25 februari. De ontwikkelaar zegt later met een verdere releasedatum.

Elden Ring is een rollenspel dat lijkt op de Dark Souls-spellen. FromSoftware zegt bij deze game 'alle noodzakelijke beveiligingsmaatregelen' te hebben genomen, waarmee het vermoedelijk betekent dat de exploit niet bruikbaar zal zijn met de game. Tweakers schreven eerder al een preview over Elden Ring .

Met behulp van de rce-exploit slaagde een hacker erin een PowerShell-venster op de computer van een streamer te openen en tekst voor te lezen met behulp van de tekst-naar-spraakfunctie van Windows. Na misbruik van het beveiligingslek kunnen kwaadwillenden andere exploits op de computer van het slachtoffer misbruiken.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01