072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Day-one patch voor Elden Ring verbetert de controle en stabiliteit

datum: 24-02-2022Categorie: GamesBron: Tweakers

From Software heeft een day-one patch uitgebracht voor Elden Ring. Volgens de ontwikkelaar moet deze update de stabiliteit van de game verbeteren. Ook de spelerbediening is 'verbeterd', maar wat dat precies betekent wordt niet vermeld.

Uitgever Bandai Namco schrijft in de patch notes van update 1.02 dat de update 'vanaf nu' wordt uitgerold. De game wordt pas vanavond uitgebracht voor de pc-, PlayStation- en Xbox-consoles, maar daarmee is de update mogelijk al beschikbaar voor mensen die de digitale versie hebben gereserveerd en al hebben geïnstalleerd. Gebruikers wordt aangeraden de update te installeren voordat ze het spel spelen.

De update lost onder andere framedrops op die onder bepaalde omstandigheden kunnen optreden. Daarnaast wordt de achtergrondmuziek en tekst in het spel aangepast. De ontwikkelaar praat ook over balansverbeteringen en bugfixes voor NPC-evenementen. Bovendien wordt een bug opgelost die zou kunnen voorkomen dat de draadloze Xbox-headset van Microsoft correct met de game werkt. Raytracing zal op een later tijdstip aan de game worden toegevoegd, meldt From Software.

Elden Ring is de nieuwe game van From Software, de studio achter de Dark Souls-trilogie, Bloodborne en Sekiro: Shadows Die Twice. Elden Ring is een fantasy-RPG die is gemaakt in samenwerking met George RR Martin, bekend van de boekenreeks A Song of Ice and Fire. De eerste recensies van de game verschenen gisteren en de game is bijna unaniem ontvangen door critici. Op Metacritic krijgt de game een score van 95 of 97 , afhankelijk van het geteste platform. Het spel heeft een score van 96 op OpenCritic. Elden Ring komt op 25 februari om middernacht uit in Nederland en België.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01