072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

De Ascent-ontwikkelaar werkt eraan om DLSS toe te voegen aan de pc-versie op Game Pass

datum: 01-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

De ontwikkelaar van actie-RPG The Ascent is bezig met het toevoegen van DLSS en ray tracing aan de Game Pass-versie van de game voor pc. Eerder deze week werd bekend dat de Steam-versie van The Ascent deze functies al heeft, maar de Game Pass-versie niet.

PC-gamers merkten bij de release van The Ascent op dat de Game Pass-versie van de game, die verkrijgbaar is via de Microsoft Store, DLSS niet ondersteunt. Ray tracing werkte ook niet in de Game Pass-versie van The Ascent.

Ontwikkelaar Neon Giant meldt nu op Twitter dat de studio hiernaar kijkt, "met de bedoeling het af te stemmen op de Steam-versie." De ontwikkelaar meldt ook dat de bouwprocessen voor beide versies verschillend zijn en dat de Microsoft Store-versie niet zomaar kan worden overgezet naar de Steam-variant. Dus pc-gamers met de Game Pass-versie van de game kunnen waarschijnlijk een patch verwachten die DLSS en ray tracing toevoegt. Het is niet bekend wanneer deze update zou worden geïntroduceerd.

Concreet gaat het om de Game Pass-versie voor pc, en niet om de The Ascent-versies voor de Xbox Series X en S. Xbox-consoles ondersteunen geen DLSS, en in een interview met Wccftech zei Neon Giant dat het er ook geen ray tracing op zal introduceren . die consoles. "Dat is een functie voor alleen de pc", zegt de ontwikkelaar. De studio heeft ook geen plannen om AMD's FidelityFX Super Resolution-functie toe te voegen.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01