072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

De belangrijkste zoektocht van Starfield is dertig tot veertig uur

datum: 15-06-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Het duurt ongeveer 30 tot 40 uur om de hoofdmissie van Starfield te voltooien. Dat zegt gamedirecteur Todd Howard in een interview met IGN. Verder geeft de ontwikkelaar meer details over ruimtegevechten en de steden die de speler tegenkomt.

Volgens Howard is de langere speelduur te wijten aan de campagne bevat 'meer content' dan eerdere Bethesda-games. De ontwikkelaar schat dat Starfield's main quest zo'n twintig procent langer is dan de eerdere games die Bethesda heeft gemaakt. Ter vergelijking: de hoofdcampagne van Fallout 4 duurt iets minder dan 30 uur.

In het interview geeft Howard meer details over de steden in de sterrenstelsels, die samen 'meer dan duizend' planeten tellen. Er zullen in totaal vier grote steden zijn die de speler tijdens de hoofdmissie zal bezoeken. De grootste hiervan is New Atlantis, dat volgens de gamedirector "de grootste stad die Bethesda heeft gemaakt" zal zijn. De meeste planeten worden procedureel gegenereerd . De planeten die door de ontwikkelaars zelf zijn ontworpen zijn voorzien van duidelijke markeringspunten.

Starfield staat gepland voor volgend jaar. De game zou oorspronkelijk op 11 november uitkomen , maar werd onlangs uitgesteld omdat de studio meer tijd wil nemen om de game te finetunen. De game is uit voor Xbox Series X- en S-consoles, Windows en Xbox Cloud Gaming. Na release is de game direct speelbaar via Game Pass. De eerste gameplay-trailer van Starfield werd getoond op de Xbox & Bethesda Games.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01