072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

De CEO van Bethesda was verontwaardigd over de belofte van Xbox om CoD niet-exclusief te maken

datum: 28-06-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

Pete Hines, CEO van Bethesda, reageerde intern verontwaardigd over de belofte van Microsoft om de Call of Duty-franchise voorlopig niet exclusief voor Xbox te maken. Microsoft zou Bethesda specifiek de opdracht hebben gegeven om toekomstige games niet op de PlayStation uit te brengen.

In een interne e-mail die werd onthuld tijdens de Microsoft-FTC-rechtszaak en gedeeld door journalist Stephen Totilo , schrijft CEO Pete Hines aan CEO Todd Howard: “Vreemd. Call of Duty-games] niet precies het tegenovergestelde van wat ons zojuist is gevraagd of zelfs gedwongen is te doen aan onze titels? Wat is het verschil?"

Hines gaat in de e-mail verder over het gebrek aan communicatie van Xbox en vreest dat Howard door veel journalisten zal worden gevraagd waarom Activision Blizzard-games op de PlayStation worden uitgebracht, terwijl Starfield en The Elder Scrolls 6 exclusief voor de pc- en Xbox-consoles zullen zijn. uitgegeven.

De e-mail maakt deel uit van een breder bewijs over de intenties van Microsoft met betrekking tot grote overnames, waarover Tweakers vandaag een samenvatting schreef . In de rechtszaak die is aangespannen door de FTC en in alle openbare communicatie beweert Microsoft steevast dat exclusiviteit nooit een hoofddoel is geweest. Intern lijkt het erop dat de techgigant Bethesda specifiek zou hebben overgenomen om Starfield-exclusiviteit voor de PlayStation te ontlopen . Ook bleek dat een Xbox-manager er alles aan wilde doen om games van de cloudgamingconcurrenten van Xbox Game Pass te weren .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01