072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

De eerste aflevering van The Expanse: A Telltale Series verschijnt op 27 juli

datum: 17-05-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

De eerste aflevering van de verhalende avonturengame The Expanse: A Telltale Series is beschikbaar op 27 juli. Er zijn in totaal vijf afleveringen, die om de week beschikbaar zouden moeten zijn. De game is een prequel van de tv-serie.

De game speelt zich af vóór de sci-fi tv-serie, die zes seizoenen kreeg en op Amazon Prime staat. Spelers besturen Camina Drummer, die net als in de serie wordt gespeeld door Cara Gee. In de game is ze "op zoek naar een mysterieuze schat aan de randen van The Belt", schrijft de ontwikkelaar . Net als bij andere Telltale-spellen kunnen spelers keuzes maken die het verloop van het verhaal beïnvloeden. De ontwikkelaar beweert dat de beslissingen van spelers het lot van de Artemis-crew bepalen en dat de game "de grootste" verkenbare wereld van alle Telltale-games heeft.

The Expanse: A Telltale Series is beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One en pc via de Epic Games Store. Het spel heeft een standaard editie voor 40 euro en een 'Deluxe' editie voor 45 euro. Die laatste bevat nog niet aangekondigde DLC en stelt gebruikers in staat om een dag eerder te spelen.

Telltale Games sloot in 2018 de deuren 'na een jaar van onoverkomelijke uitdagingen', maar maakte het jaar daarop een doorstart . Sindsdien heeft de studio Batman: Shadows Edition uitgebracht. Naast de game The Expanse werkt het bedrijf ook aan The Wolf Among Us 2, dat volgend jaar uit moet komen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01