072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

De maker van Baldur's Gate 3 werkt aan de Xbox-versie, maar heeft technische problemen

datum: 24-02-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

Larian Studios zegt te werken aan een Xbox-versie van Baldur's Gate 3, maar zegt tegen technische problemen aan te lopen. Daarom wil het bedrijf nog niet bevestigen of de Xbox-versie ook daadwerkelijk zal verschijnen. De Belgische ontwikkelaar kondigde onlangs een PS5-versie aan.

De ontwikkelaar zegt op Reddit dat er een Xbox-versie in de maak is, maar dat er problemen zijn met de split-screen coöpmodus. In een persbericht schrijft het bedrijf dat de modus op de Series X- en Series S-consoles niet "aan hetzelfde niveau voldoet", waardoor het lijkt alsof de mindere specificaties van de Series S een rol spelen bij de technische problemen.

Pas als Larian Studios een oplossing voor dit probleem heeft gevonden, wil de ontwikkelaar de Xbox-versie officieel aankondigen. Het bedrijf lijkt er niet zeker van te zijn dat het probleem oplosbaar is en wil daarom de versie niet officieel bekendmaken, uit angst om deze later te moeten schrappen of uit te stellen.

Larian Studios heeft onlangs aangekondigd dat Baldur's Gate 3 op 31 augustus naar PlayStation 5 komt, naast pc en Mac. Omdat het bedrijf geen melding maakte van een Xbox-versie, dachten sommige fans dat het een exclusiviteitsdeal was. Dit werd al snel ontkend , maar toch wilde het bedrijf dit nader toelichten.

Baldur's Gate 3 is een RPG-game die zich afspeelt in de Forgotten Realms-wereld van Dungeons & Dragons. Eerdere games zijn gemaakt door BioWare, waarvan de laatste 23 jaar geleden verscheen. De nieuwe game is sinds oktober 2020 beschikbaar als Early Access.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01