072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

De racegame LEGO 2K Drive in de open wereld wordt op 19 mei uitgebracht voor pc en consoles

datum: 23-03-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

LEGO en game-uitgever 2K kondigen LEGO 2K Drive aan, een racegame in een open wereld die zich afspeelt in het LEGO-universum. Het doel van het spel is om de Sky Cup Trophy te winnen door racegames en minigames te voltooien. Spelers kunnen hun eigen voertuigen bouwen.

De racegame speelt zich af in Bricklandia , een gamewereld met verschillende biomen, zoals een woestijngebied en een berglandschap. Naast races en minigames bevat de game ook 'challenges', verzamelobjecten, 'dingen om te vernietigen' en voertuigen uit Lego-thema's als City, Creator en Speed Champions. Tijdens het racen kunnen spelers ook power-ups gebruiken.

In het spel kunnen gebruikers bestaande voertuigen kiezen en voertuigen aanpassen met meer dan duizend Lego-onderdelen. Ze ontgrendelen die Lego-stukken gedeeltelijk tijdens het spelen van het spel. De uitgevers praten over kleurontwerpen, stickers en flairs. LEGO 2K Drive ondersteunt lokale co-op en multiplayer op gesplitst scherm.

Visual Concepts is de ontwikkelaar van het spel; deze studio is al jaren verantwoordelijk voor de jaarlijkse NBA- en WWE-games. LEGO 2K Drive komt op 19 mei uit voor PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series-consoles, Nintendo Switch en pc via Steam en de Epic Games Store. De uitgevers zeggen de game na launch uit te willen breiden met DLC, zoals extra voertuigen en een nieuwe bioom.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01