072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

STEL JOUW NIEUWE PC
SAMEN MET DE NIEUWSTE
AMD 7000 SERIES

previous arrow
next arrow

De Sims 4-update laat niet-speelbare personages levensveranderingen ervaren

datum: 24-11-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Een nieuwe update in De Sims 4 stelt niet-spelerpersonages of NPC's in staat om dingen te bereiken in hun virtuele leven. Spelers kunnen ook hun levenskeuzes beïnvloeden, bijvoorbeeld door een NPC te overtuigen om het uit te maken met hun vriend of vriendin.

Deze update met de nieuwe "Neighborhood Stories"-functionaliteit wordt op 30 november uitgebracht als onderdeel van de basisgame, meldt EA in een blogpost. Spelers hoeven dus geen van de uitbreidingspakketten te kopen om deze functie te ontgrendelen.

Voordien ondervonden de NPC's in het levenssimulatiespel geen echte veranderingen. Nu wordt het voor die personages mogelijk om bepaalde dingen te bereiken. Ze kunnen nu kinderen krijgen, trouwen, uit elkaar gaan met een partner of een carrièreswitch maken. De speler kan hier nu ook een rol in spelen door hem te overtuigen van bepaalde keuzes in een gesprek. Voorheen was het alleen mogelijk om NPC's levensveranderingen te laten ondergaan door ze op te nemen in het huishouden van de speler. Dit maakt ze speelbaar en stelt hen in staat om vooruitgang te boeken in hun leven.

Volgens de blogpost worden de ontwikkelmogelijkheden voor niet-speelbare Sims geleidelijk uitgebreid. Wanneer de update uitkomt, is deze alleen van invloed op Sims die al een relatie hebben met het huishouden van de spelers. Dit omvat bijvoorbeeld collega's of vrienden van het werk. In toekomstige updates kunnen Sims die nog geen relatie hebben met de spelers ook een eigen leven gaan leiden. Het is niet bekend wanneer die updates zullen verschijnen.

Soortgelijke functionaliteit zat al in De Sims 3 onder de naam Story Progress. In die game kon de functie worden in- en uitgeschakeld. De blogpost meldt dat De Sims 4-spelers met Buurtverhalen daarentegen meer opties zullen krijgen, zodat ze precies kunnen kiezen welke levensveranderingen NPC's wel en niet zullen ondergaan. Dat zou in een latere update ook moeten verschijnen en is dus op 30 november nog niet mogelijk.

De Sims 4 werd uitgebracht in 2014. De game wordt nog regelmatig geüpdatet en er worden elk jaar verschillende DLC-packs uitgebracht. Zo zijn er een Island Life-uitbreidingspakket en DLC op basis van het Star Wars-universum uitgebracht . In een interview met VentureBeat zei de chief studio officer van EA dat het team ook werkt aan "de volgende generatie" van de serie.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01