072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

De Sims en SimCity-maker Will Wright toont concept voor zijn op nft gebaseerde game

datum: 21-10-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Will Wright, maker van SimCity en The Sims, heeft zijn "metaverse nft-game op de blockchain" getoond. Opvallend is dat Wright zegt niets te maken te hebben met het verkopen van NFT's. Hij wil het systeem in plaats daarvan gebruiken voor "veilige transacties tussen spelers".

Wright beschrijft zijn wereld van VOXverse in een video en in een gesprek met Axios . De wereld wordt bewoond door de Voxes, die al bestaan nft-personages ontworpen door nft-platform Gala Games . Wright ontwierp daar een hele wereld omheen. Omdat de personages kubusachtig zijn, zal de wereld ook een kubus zijn, met een ander type bioom op elk vlak van de kubus. Bovenop de kubus bevindt zich de hoofdstad van het spel, op de andere oppervlakken verschillende werelden, zoals bergen en oceanen. "We praten niet over de bodem", zegt Wright.

Spelers kunnen een stuk land ter wereld kopen, waarop ze een zelf ontworpen gebouw kunnen plaatsen, maar het moet ook mogelijk zijn om voertuigen en andere objecten te ontwerpen. Ze kunnen ook werken, bedrijven opzetten en andere Voxes werk geven. Als de speler offline is, blijft de Vox als npc . Er zal ook een relatiesysteem zijn tussen de verschillende Voxes en spelers kunnen een reputatie opbouwen in het spel op basis van de variabelen zoals geliefd, vertrouwd, gevreesd en beroemd . Verder spreekt Wright over gebeurtenissen in de wereld, gebaseerd op muziek, kunst en het sociale leven.

De game is ontworpen door Will Wright en Lauren Elliott, die de videogameserie Where in the World is Carmen Sandiego hebben gemaakt. Ze werken samen bij de indie game maker Gallium Studios. Volgens Axios gebeurt de "daadwerkelijke productie van de game bij Unity". Dat is het bedrijf dat ook achter de gelijknamige game-engine zit. Een releasedatum voor de game wordt niet genoemd.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01