072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Dead Space Remake krijgt een geheel nieuw audiosysteem, uitgebracht in 2023

datum: 11-03-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Motive Studios en Electronic Arts toonden de eerste pre-alpha-gameplay van de aankomende remake van Dead Space in een livestream. De game komt "begin 2023" uit op de PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

De remake zal een volledig nieuw audiosysteem bevatten, zo blijkt uit een gedetailleerde livestream van de ontwikkelaar . Motive Studios voegt het ALIVE-systeem toe, wat staat voor Adrenaline, Limbische Systeemrespons, Intelligent Dialogue, Vitals en Exertions. Elk van deze termen beschrijft een afzonderlijk deel van de dynamische weergave van de toestand van de hoofdpersoon Isaac. Het bedrijf belooft bijvoorbeeld veel genuanceerder geluiden bij het bewegen, buiten adem zijn en in een staat van spanning door het systeem.

Naast een substantiële update van het geluidssysteem beloofde Motive Studios eerder om de rest van de game 'van de grond af' opnieuw op te bouwen. Dit omvat verhaal, personages en gameplay-mechanica.

Een verbeterde grafische kwaliteit is ook te zien in een aparte, meer algemene livestream . Een paar medewerkers van Motive leggen uit hoe de Frostbite Engine hieraan ten grondslag ligt. Er zal ook meer informatie worden onthuld over de Peeling-technologie waarmee vijanden realistischer uit elkaar kunnen worden gerukt door Isaac's wapens. Ten slotte zou er ook een verbeterd physics -systeem komen voor segmenten in het verhaal waar geen zwaartekracht aanwezig is.

Het originele sci-fi horrorspel Dead Space werd in 2008 uitgebracht voor de Xbox 360, PlayStation 3 en pc. Vervolgens bracht EA in samenwerking met Visceral Games, ten tijde van de eerste Dead Space nog steeds bekend als EA Redwood Shores, drie hoofddelen uit in de franchise. In 2017 werd de studio gesloten. De remake wordt gemaakt door Motive Studios, een Canadese studio die eigendom is van EA die eerder Star Wars: Squadrons en de singleplayer Star Wars Battlefront II heeft gemaakt.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01