072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Death Stranding Director's Cut met verhaaluitbreiding op 24 september September

datum: 09-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

De Director's Cut-versie van Death Stranding wordt op 24 september uitgebracht voor PlayStation 5. De game bevat verschillende verbeteringen, waaronder verbeterde melee-gevechten, een nieuw elektrisch schokwapen, een schietbaan en een racebaan. Daarnaast wordt het verhaal uitgebreid.

De uitgebreide versie is volgens Sony geremasterd voor de PlayStation 5 en krijgt extra wapens, uitrusting, voertuigen, gameplay-modi en missies. Ook het verhaal van de game is uitgebreid, al wil Kojima Productions nog niet zeggen hoeveel het is verlengd. De trailer zou 'aanwijzingen' bevatten voor het uitgebreide verhaal. De trailer toont onder meer nieuwe omgevingen en een prototype bridgebaby .

Verder is de interface van de game aangepast voor de huidige generatie console. Voorbeelden van de nieuwe spelmodi zijn een schietbaan waar spelers hun schietvaardigheid kunnen verbeteren. Er is ook een Fragile Circuit-racemodus, waarin spelers op meerdere circuits tegen anderen kunnen racen.

De Director's Cut bevat ook gemonteerde machinegeweren en nieuwe manieren om goederen over de kaart te verplaatsen. Zo is er een katapult om goederen door de lucht te schieten, een ondersteunend skelet en een buddybot. Gebruikers kunnen op die robot zitten of hem meer lading geven om te dragen. Daarnaast is er een springplank om met een motor over obstakels te springen en zijn er nieuwe verhaalmissies.

Ook kan de game de verbeterde triggers en haptische feedback van de DualSense-controller aan, is er ondersteuning voor 3D Audio en biedt de game spelers de keuze uit twee beeldmodi. De prestatiemodus biedt opgeschaalde 4k-weergave en tot 60 fps, terwijl de Fidelity-modus native 4k biedt.

Sony zegt dat er meer verbeteringen aan de game zijn; zo wordt er over Friend Play en Leaderbords gesproken. De uitgever maakt hier later meer over bekend. Wel maakt het bedrijf bekend dat PS4-save-games naar de PS5 kunnen worden gebracht en dat bezitters van de PS4-versie voor tien euro kunnen upgraden naar de PS5 Director's Cut.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01