072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Death Stranding is vijf miljoen keer verkocht

datum: 26-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Kojima Productions heeft tot en met maart 2021 vijf miljoen exemplaren van Death Stranding verkocht voor de PlayStation 4 en pc. De ontwikkelaar spreekt van 'behoorlijk goede' cijfers. Eind september komt de game met verschillende uitbreidingen naar de PS5.

Jay Boor, die als uitgever werkt bij Kojima Productions, haalt de verkoopcijfers aan in een interview met Gamesindustry.biz . Het is niet bekend hoeveel exemplaren van de PS4- en pc-versie afzonderlijk zijn verkocht. Death Stranding werd in november 2019 uitgebracht voor de console van Sony en werd in juli 2020 uitgebracht voor pc.

Death Stranding is de eerste game van Kojima Productions en Boor is positief over de verkoopcijfers. De studio is opgericht door Hideo Kojima nadat hij in 2015 Konami verliet. Death Stranding is in samenwerking met Sony gemaakt en is ook niet uitgebracht voor Xbox-consoles.

Death Stranding Director's Cut wordt op 24 september uitgebracht voor de PlayStation 5. Dit is een verbeterde versie van de game voor de nieuwe console, met ook inhoudelijke innovaties. Zo krijgt de Director's Cut nieuwe verhaalmissies, extra wapens en nieuwe voertuigen. De game heeft ook een racemodus met online leaderboards.

Het Social Strand-systeem, de asynchrone multiplayer-functie van de game, wordt ook uitgebreid in de nieuwe versie van de game. Kojima Productions maakt de komende weken hier meer over bekend. Het is nog niet bekend of de Director's Cut ook naar de pc komt. Voorlopig is het alleen door Sony aangekondigd voor de PS5. Bezitters van de PS4-versie en een PlayStation 5-console kunnen voor $ 10 upgraden naar de verbeterde PS5-versie van de game.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01