072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Dell: '64 procent van IT-beleidsmakers verwacht volgend jaar cyberaanval'

datum: 09-09-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Ongeveer 64 procent van de 1.000 ondervraagde IT-beleidsmakers verwacht in de komende 12 maanden een aanval op de systemen van hun organisatie. Dat stelt Dell na een onderzoek. 62 procent vindt de huidige beveiligingsmaatregelen niet toekomstbestendig.

Van februari tot april 2021 heeft Dell 1.000 IT-beleidsmedewerkers in de publieke en private sector ondervraagd over hoe zij de veranderende IT-wereld en de beveiliging van hun organisatie zien. Zij hebben het resultaat samengevat in de Global Data Protection Index 2021 .

Uit de antwoorden blijkt dat 65 procent van de ondervraagden er weinig vertrouwen in heeft dat hun data of systemen bij een incident zoals een aanval weer op het niveau van weleer kunnen worden hersteld. Ongeveer 63 procent is van mening dat hun bedrijven de lokale gegevensbeschermingswetten niet naleven.

Als er malware wordt gebruikt of een cyberaanval plaatsvindt, denkt 62 procent van de ondervraagde IT-beleidsmakers dat de beveiligingsmaatregelen van hun organisatie tekort zullen schieten. Ongeveer 82 procent van de ondervraagden is van mening dat de huidige beveiligingsmaatregelen niet voldoende zijn om de organisatie in de toekomst te beschermen.

Ook nieuwe ontwikkelingen in de branche vormen volgens de respondenten een verhoogd risico. Zo is 64 procent van de IT-beleidsmakers van organisaties die samenwerken met meerdere cyberbeveiligingsbedrijven van mening dat kunstmatige intelligentie, cloudoplossingen en IoT-applicaties meer beveiligingsrisico's met zich meebrengen. Ongeveer 68 procent van de ondervraagden maakt zich ook zorgen dat er de komende 12 maanden een cyberincident zal plaatsvinden.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01