072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Details over Halo Infinite Forge-modus met uitgelekte scriptfuncties

datum: 09-10-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Details, afbeeldingen en video's van de Forge-modus van Halo Infinite zijn gelekt. Dit toont aan dat de Forge-modus onder andere geavanceerde scriptingfuncties zal krijgen, waarmee spelers nieuwe spelmodi kunnen creëren.

Details en video's over de Halo Infinite Forge-modus zijn op Twitter gepubliceerd door HaloNoticiasMX. De lekken geven aan dat de aankomende Halo-titel een Forge-modus zal hebben met een 'node-editor', die doet denken aan de Blueprint-scriptmethode van Unreal Engine. Via deze editor kunnen gebruikers verschillende aspecten van het spel aanpassen om nieuwe spelmodi en minigames te creëren.

In eerdere Halo-games diende de functie meer als een kaarteditor met beperktere scriptfuncties, waardoor spelers bijvoorbeeld objecten op specifieke tijden kunnen laten verschijnen, schrijft Windows Central ook. In Halo Infinite zou de functie meer geavanceerde scriptmogelijkheden hebben. Hierdoor kunnen spelers via de knooppunteditor gebeurtenissen scripten die van invloed zijn op de spelers, objecten, voertuigen en items. Spelers kunnen ook profiteren van timers, winvoorwaarden en 'triggers'.

Halo Infinite wordt op 8 december uitgebracht, na meerdere keren vertraging opgelopen te hebben. De Forge-modus is echter niet onmiddellijk beschikbaar na de release. Ontwikkelaar 343 Industries gaf eerder al aan dat het bedrijf zich richt op de singleplayer-campagne en de multiplayer-modus. Een coöpfunctie voor de campagne is gepland voor drie maanden na de release, en Forge zal nog eens drie maanden later worden uitgebracht. De game wordt uitgebracht voor Windows, Xbox One en Xbox Series X en S. De multiplayer van de game is gratis te spelen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01