072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Diablo II Resurrected krijgt op 20 augustus open bèta

datum: 11-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Diablo II Resurrected komt eind volgende maand uit en heeft voorafgaand aan de release een open bèta-weekend. Dat is het weekend van 20 augustus. Diablo II Resurrected is een remaster van het originele spel.

Blizzard schrijft dat de open bèta vanaf 18 augustus kan worden geladen via hun Battle.net-client. Vanaf 20 augustus om 19:00 CET kunnen spelers op Windows, Xbox Series X en S, Xbox One en PlayStation 5 en 4 de open bèta starten. Het staat open voor alle spelers die het spel op een van deze platforms willen spelen. De Nintendo Switch wordt niet ondersteund voor de open bèta, maar de game zal in september ook voor deze console uitkomen. De bèta eindigt op 23 augustus om 19:00 uur en er zijn geen Xbox Live Gold- en PlayStation Plus-abonnementen vereist.

Voorafgaand aan deze proefsessie is er een Early Access-periode. Het begint vrijdag en eindigt op 17 augustus. Deze vroege toegangsperiode staat open voor spelers op Windows, Xbox Series X en S, Xbox One en PlayStation 5 en 4, op voorwaarde dat ze de game pre-orderen of de Diablo Prime Evil Collection kopen.

Er zijn in totaal vijf klassen speelbaar tijdens de Open Beta en Early Access-periode: Amazon, Barbarian, Sorceress, Druid en Paladin. Zodra de game officieel uitkomt, komen er nog twee klassen bij: Assassin en Necromancer. Tijdens beide proefweekenden zal alleen de vroege gameplay van Diablo II centraal staan, namelijk de situaties uit Acts I en II. Multiplayer is mogelijk, waarbij maximaal acht spelers samen een spel kunnen spelen of tegen elkaar kunnen strijden. Elke voortgang kan worden overgedragen naar andere platforms.

Diablo II Resurrected wordt op 23 september uitgebracht, alleen als digitale versie. De game kan eerder als een remaster dan als een remake worden beschouwd, vertelde Rod Fergusson van Blizzard eerder aan Polygon . Naast het kunnen spelen van het spel met de klassieke graphics, is het ook mogelijk om opgeslagen spellen uit het originele spel te importeren in de nieuwe versie. Tweakers publiceerde in april een preview van Diablo II Resurrected.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01