072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Diablo Immortal is uitgesteld naar eerste helft 2022

datum: 04-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

De mobiele game Diablo Immortal zou ergens dit jaar uitkomen, maar Blizzard heeft de release uitgesteld tot volgend jaar. De game zou ergens in de eerste helft van volgend jaar voor smartphones moeten verschijnen.

Blizzard schrijft dat het op basis van feedback tijdens een besloten alfasessie een aantal verbeteringen aan de gameplay wil aanbrengen. Dat vraagt aanpassingen die een release in 2021 niet meer mogelijk maken, zegt de ontwikkelaar. Een release in de eerste zes maanden van volgend jaar geeft Blizzard de mogelijkheid om verbeteringen aan te brengen voor de hele game.

De ontwikkelaar zegt bijvoorbeeld dat spelers meer PvE-doelen op de lange termijn hadden gewild. Op basis hiervan komen er onder andere nieuwe PvE-raids. Spelers gaven ook aan meer activiteiten te willen zien om de sociale ervaring in de game te verrijken. Er worden ook PvP-wijzigingen doorgevoerd, zoals het Battleground-systeem, waar spelers hun helden kunnen testen in gevechten tegen elkaar.

Verder wil Blizzard de extra tijd gebruiken om ondersteuning voor controllers in te bouwen. Volgens de ontwikkelaar vergt dit veel inspanning, vooral om een aanraakgevoelig scherm als dat van een smartphone naadloos aan te passen aan een controller. Blizzard zegt dat deze ondersteuning ook bedoeld is om de game toegankelijker te maken. De ontwikkelaar zal in een toekomstige b├Ętasessie meer onthullen over de voortgang op dit punt.

Diablo Immortal wordt een gratis te spelen titel. Het verhaal, de verschillende klassen en de gameplay zijn gratis en er is geen limiet aan speeltijd of voortgang. Spelers kunnen bijvoorbeeld gevechtspassen kopen. Uitrusting en wapens moeten door spelers in het spel worden verzameld en zijn niet te koop.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01