072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Diablo IV bèta gespot in code Battle.net

datum: 22-07-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Configuratiebestanden van de aankomende Diablo IV-bèta zijn gevonden in de code van de Battle.net-launcher. Dit, in combinatie met een recente tattoo-campagne, kan erop wijzen dat Blizzard in de nabije toekomst een testversie van de aankomende RPG uitbrengt.

De configuratiebestanden verwijzen meerdere keren naar "fenris", de codenaam die Activision Blizzard intern gebruikt voor Diablo IV. Het opnemen van de code "selector_display_name":"fenris#FENRIS_NAME_BETA" verwijst expliciet naar de bètaversie van Diablo IV. Met de bestanden slaagde Wowhead er zelfs in om het installatiescherm van de game te openen, hoewel de game niet daadwerkelijk kan worden gedownload of geïnstalleerd.

Hoewel Blizzard nog geen officiële datum heeft aangekondigd voor de bèta van Diablo IV, is het volgens de officiële website van de game zeker dat er een testversie komt. Daarnaast organiseerde de ontwikkelaar eind juni een actie, Hell's Ink, waarbij in samenwerking met geselecteerde tattooshops gratis Diablo-tatoeages worden weggegeven. Deelnemers kunnen vroege toegang krijgen tot een bètaversie van Diablo IV . Ze ontvangen ook een gratis digitale kopie van de game. Hell's Ink loopt tot 10 september, wat waarschijnlijk aangeeft dat de bèta pas dan van start gaat.

Diablo IV zelf heeft ook nog geen officiële releasedatum. De game is meerdere keren uitgesteld en komt in 2023 uit voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01