072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

DICE stelt Battlefield 2042 Season One uit tot de zomer

datum: 01-02-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

DICE begint pas in de zomer met het eerste seizoen van Battlefield 2042, dat onder meer nieuwe content in de game moet brengen. De ontwikkelaar zegt dat het uitstel nodig is, omdat er nu hard wordt gewerkt om de game te verbeteren.

In een blogpost schrijft DICE dat het team "zich inzet voor de toekomst van Battlefield 2042" en dat er op meerdere fronten verbeteringen worden doorgevoerd. De ontwikkelaar wil dat de game "voldoet aan de hoogste normen die we allemaal hebben voor de franchise."

De ontwikkelaar noemt een aantal zaken die op korte termijn naar de game komen. Deze omvatten verbeteringen aan het leaderboard, de toevoeging van spraakcommunicatie op alle platforms en verbeteringen aan spelersprofielen.

Verder wil DICE het teamspel verbeteren door het ping-systeem aan te passen en spelers betere beloningen te geven wanneer teams een doel bereiken. DICE zegt ook dat het vuurgevechten zal blijven verbeteren op basis van feedback.

De Portal-modus zal uiteindelijk nieuwe tools en modi krijgen en DICE zal de ervaring die spelers in de modus verdienen, aanpassen. Er is ook een team dat de specialisten in het spel onderzoekt en daaraan gaat werken. Het is nog niet duidelijk wat deze wijzigingen zullen inhouden.

DICE belooft in de toekomst transparanter te zijn over de richting die de studio inslaat met de verdere ontwikkeling van Battlefield 2042. Ook zegt de ontwikkelaar beter te willen luisteren naar feedback van spelers. DICE zal details over dat proces delen via de Battlefield-website en sociale media.

Door de huidige focus op het verbeteren van de game zoals die nu is, wordt het eerste seizoen van Battlefield 2042 uitgesteld. Daar was nog geen datum voor vastgesteld, maar DICE zegt dat het naar het begin van de zomer is verschoven. Dit geeft de ontwikkelaar meer tijd om de seizoensgebonden inhoud te ontwikkelen.

De komst van het eerste seizoen markeert het begin van een vierseizoenenjaar. Daarmee komen er vier nieuwe specialisten naar het spel, samen met nieuwe locaties en "andere geheel nieuwe inhoud". DICE verontschuldigt zich voor de vertraging. Battlefield 2042 kwam vorig jaar november uit en spelers konden al betalen voor toegang tot de Year 1 Pass, dus het duurt nog lang. Spelers die de Gold of Ultimate Edition van Battlefield 2042 hebben gekocht, ontvangen bij de volgende update een "exclusieve bundel" skins als bonus.

Battlefield 2042 krijgt sinds de release veel kritiek van spelers. Op Steam is de gemiddelde waardering "grotendeels negatief". Dat geldt zowel voor recente beoordelingen als voor het totaal sinds de release.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01