072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

DICE verwijdert doorbraakmodus voor 128 spelers uit Battlefield 2042

datum: 19-05-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

EA en DICE zullen donderdag de Breakthrough-modus voor 128 spelers uit Battlefield 2042 verwijderen, omdat het volgens de bedrijven te chaotisch zou zijn. De spelmodus blijft speelbaar met 64 spelers en Conquest blijft ook beschikbaar met 128 spelers.

De Breakthrough-variant met 128 spelers wordt in update 4.1 verwijderd, schrijft DICE . Die patch wordt op donderdag 19 mei uitgebracht. De studio beweert tot die beslissing te zijn gekomen tijdens het herzien van de spelmodi in All-Out Warfare. "Bij Breakthrough met 128 spelers hebben we het gevoel dat de toegenomen intensiteit en chaos van de gevechten de waarde en impact van een individuele speler en squadron vermindert." Het bedrijf schrijft dat games met 128 spelers beter geschikt zijn voor Conquest, mede omdat die modus grotere speelvelden heeft.

Volgens DICE is de kans groter dat spelers in Breakthrough voor 64 spelers "samenwerken en de vijand flankeren". Daarnaast moet het verminderde aantal spelers op het speelveld de chaos verminderen. Het moet gebruikers ook helpen 'gemakkelijker aan de frontlinie te blijven en meer ruimte te vinden om hun individuele rol te vervullen'.

De speelvelden Hourglass, Breakaway en Renewal blijven na Update 4.1 beschikbaar als kleinere versies voor 64 spelers. Discarded, Manifest, Orbital en Caleidoscope behouden de grotere varianten die oorspronkelijk bedoeld waren voor 128 deelnemers, zelfs als het aantal spelers wordt verminderd. Vermoedelijk doet de ontwikkelaar dat om de spelers beter over de kaart te spreiden.

Update 4.1 brengt ook verschillende bugfixes en aanpassingen aan het spelsaldo. Zo wordt de schade van Specialist Boris' SG-36 Sentry Gun verminderd en kan Angel via zijn voorraadtas geen pantserplaten meer aan andere spelers geven. Voorraadwapens moeten ook gemakkelijker te besturen zijn met een verbeterde basisterugslag. Volledige patch-notes zijn beschikbaar op de website van EA .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01