072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Digitale versie Forza Motorsport 7 is vanaf 15 september niet meer te koop

datum: 30-07-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

De digitale versie van Forza Motorsport 7 is vanaf 15 september niet meer te koop. Ook wordt de game verwijderd uit de Xbox Game Pass. Microsoft stopt met verkopen vanwege aflopende licentieovereenkomsten. Huidige eigenaren van het spel kunnen blijven spelen.

Per 15 september krijgt Forza Motorsport 7 de End of Life-status, schrijft Microsoft . De game en alle DLC zijn dan niet meer te koop in de Microsoft Store. Oude voorraad fysieke exemplaren kan nog steeds worden gekocht en gespeeld. Gamers die de game online hebben gekocht, kunnen deze na september ook downloaden van de Microsoft Store. Op Twitter maakte het Forza Motorsport-account bekend dat de game vanwege aflopende licentieovereenkomsten uit de digitale schappen wordt gehaald.

Multiplayer en andere online diensten van de game blijven ook na september beschikbaar; Microsoft zal Rivals ook blijven voorzien van extra races. Xbox Game Pass-spelers die Motorsport 7 DLC hebben gekocht maar nooit de game zelf hebben gekocht, ontvangen een Motorsport 7-token via het Xbox Message Center. Deze tokens worden op 2 augustus vrijgegeven.

Dat Microsoft stopt met de verkoop van Forza Motorsport 7 is niet uniek; zo stopte het bedrijf vorig jaar met de digitale verkoop van Forza Horizon 3 . Horizon 3 verscheen in 2016 en heeft ook een opvolger met Forza Horizon 4. Het opvallende verschil is echter dat Motorsport 7 nog geen opvolger heeft. Ontwikkelaar Turn 10 Studios werkt aan een opvolger , al is er nooit een releasedatum bekendgemaakt. In november wordt een Forza Horizon 5 uitgebracht.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01