072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

DigiTimes: 'Massaproductie van Macbook Pro-modellen met mini-LED-schermen van start'

datum: 09-08-2021Categorie: HardwareBron: Tweakers

Apple-leveranciers zijn volgens DigiTimes begonnen met de massaproductie van de komende 14" en 16" Macbook Pro. Deze laptops zouden onder meer een mini-LED-scherm en een nieuwe Apple Silicon-soc bevatten.

DigiTimes vertrouwt op bronnen van leveranciers van Apple, schrijft ook MacRumors. Eind november zouden 800.000 van deze laptops maandelijks geleverd kunnen worden, meldt het Taiwanese medium.

De nieuwe Macbook Pro-modellen worden naar verwachting voor het einde van het jaar uitgebracht. DigiTimes liet eerder weten dat Apple dit in september zou doen, samen met een nieuwe iPhone en Apple Watch, maar het is ook mogelijk dat het bedrijf dit najaar een aparte keynote houdt.

De laptops zouden onder meer een nieuw design krijgen. Ook zou Apple de nieuwe Macbook Pro's voorzien van een mini-LED-scherm en een krachtigere Apple Silicon-chip. Mark Gurman van Bloomberg stelde eerder op basis van eigen bronnen dat deze chips tien CPU-cores zullen hebben, waarvan acht snelle en twee energiezuinige varianten.

Verder biedt de nieuwe Macbook Pro-soc 16 tot 32 GPU-cores en ondersteuning voor maximaal 64GB geheugen. Analist Ming-Chi Kuo liet eerder al weten dat de nieuwe Macbook Pro een MagSafe-oplader, SD-kaartlezer en HDMI-aansluiting zou krijgen.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01