072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Discord-testfunctie om gebruikers samen YouTube-video's te laten bekijken

datum: 23-09-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Gaming-chat-app Discord heeft een functie geïntroduceerd om YouTube-video's met anderen in bèta op een klein aantal servers te bekijken. De functie verschijnt kort na het gedwongen afsluiten van sommige Discord-muziekbots.

De functie, die Discord Watch Together heet, werkt vrijwel hetzelfde als de bots die onlangs op zwart moesten. Gebruikers die zich in hetzelfde spraakkanaal bevinden, kunnen Samen kijken inschakelen, waarna een of meer gebruikers de afspeellijst kunnen vullen en het afspelen van de video's kunnen regelen. De mogelijkheid om één persoon controle te geven over het afspelen is er ook.

Onlangs heeft Google de makers van de Discord-bots Rythm en Groovy opdracht gegeven te stoppen. De bots maakten het mogelijk om met meerdere gebruikers naar muziek te luisteren in een spraakkanaal, van bronnen als YouTube. Hier werd echter niet geadverteerd, wat Google niet ten goede kwam. Bij Discord Watch Together worden afbeeldingen opgenomen en worden er ook advertenties getoond.

The Verge schrijft dat de functie tien maanden geleden al verscheen in de vorm van een kleinschalige test. "We zijn geïnformeerd dat er enige haast is gemaakt met de functie na de recente sluitingen van de muziekbots", voegde de technische site eraan toe.

De functie wordt momenteel uitgerold op Friends & Family- servers, gevolgd door kleinere servers en vervolgens alle servers, volgens The Verge. Discord probeert de functie eind oktober voor iedereen beschikbaar te maken.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01