072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Disney en Tencent brengen Avatar mmorpg uit voor iOS en Android

datum: 15-01-2022Categorie: GamesBron: Tweakers

Disney en het Chinese Tencent hebben Avatar: Reckoning aangekondigd, een mmorpg voor Android en iOS. De game zou dit jaar voor de twee platforms moeten verschijnen en een mix van coöp- en speler-tegen-speler-gameplay bevatten.

Volgens de aankondiging, gedeeld door meerdere media, waaronder WCCFtech , zal het een schietspel zijn dat is geoptimaliseerd voor touchscreen-apparaten. De game draait op Unreal Engine 4, wat enigszins opvalt aangezien de ontwikkelaar achter de game al een teaservideo online heeft gezet waarin hij inzicht geeft in wat er allemaal mogelijk is met Unreal Engine 5.

Die ontwikkelaar is Archosaur Games, een Chinese studio die in het verleden mobiele games als Dragon Raja, World of Kings en Epic War: Thrones heeft uitgebracht. De game wordt uitgegeven door Level Infinite, de game-uitgever die onder Tencent opereert. Een ander betrokken bedrijf dat genoemd wordt, is Lightstorm Entertainment, opgericht door Avatar-regisseur James Cameron.

Avatar: Reckoning is niet het enige Avatar-spel in de maak. Massive Entertainment, bekend van World in Conflict en The Division, werkt ook aan Avatar: Frontiers of Pandora. Die game zal draaien in de Snowdrop-engine en zal een first-person game zijn. De game wordt in 2022 uitgebracht en slaat de vorige generatie consoles over: het gaat om de PlayStation 5, Xbox Series X en S, Google Stadia en Amazon Luna.

Avatar is oorspronkelijk een Hollywood-film uit 2009. Het speelt zich af in het jaar 2154 op de fictieve maan Pandora, waar het blauwe buitenaardse ras de Na'vi leeft. De mensheid valt de planeet binnen om een kostbaar mineraal te delven. In de film zit dankzij geavanceerde technologie een mens in het lichaam van een Na'vi en zo infiltreert hij het ras. Geleidelijk aan keert hij zich echter naar de kant van de aliens en vecht met hen tegen de menselijkheid. De film kwam ook in een 3D-versie en is sindsdien een belangrijke drijfveer voor zijn populariteit.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01