072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Disney wil twee Star Wars-games per jaar

datum: 27-09-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Disney wil dat er elk jaar twee Star Wars-games worden uitgebracht. Dat meldt journalist Tom Henderson op basis van bronnen. Het zou een grote AAA-game zijn en een kleinere game per fiscaal jaar. Nu zijn er minstens acht Star Wars-games in ontwikkeling.

Bij grotere titels moet je denken aan Star Wars Jedi: Survivor, de opvolger van Jedi: Fallen Order. Deze game wordt naar verwachting in maart 2023 uitgebracht . Een ander voorbeeld van een grote game, volgens Henderson, is Star Wars: Eclipse, een Quantic Dream-game die volgens zijn bronnen pas in 2026 zal worden uitgebracht vanwege motorproblemen. Ook werkt EA aan een shooter en Ubisoft aan een openwereldgame.

Voorbeelden van kleinere titels zijn mobiele games of Star Wars: Squadrons. Dat laatste is een first-person multiplayer-game waarin gamers het tegen elkaar opnemen in starfighters . Daarnaast zegt Henderson geruchten te hebben gehoord over een game gebaseerd op de Disney+ serie The Mandalorian.

Van 2012 tot 2021 was EA de enige ontwikkelaar die AAA-games mocht maken op basis van het Star Wars-universum. Vorig jaar leek die licentie af te lopen, toen Ubisoft aankondigde dat The Division-ontwikkelaar Massive Entertainment in de maak was voor de Star Wars openwereldgame. Alle Star Wars-games vallen nu onder het merk Lucasfilm Games . Lucasfilm zou volgens Henderson klaar zijn om de gewenste twee games per jaar uit te brengen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01