072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

District 9-regisseur werkt met nieuwe gamestudio aan multiplayer-shooter

datum: 20-07-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

Neill Blomkamp, regisseur van films als District 9, Elysium en Chappie, gaat als chief visionary officer bij Gunzilla Games aan een multiplayer-shooter werken. Gunzilla bestaat uit voormalige Crytek-, Ubisoft- en EA-ontwikkelaars.

Blomkamp vertelt aan IGN dat hij als CVO met verschillende teams binnen Gunzilla onder meer gaat werken aan het ontwerp, de audio en het verhaal van de game. Het is een spel voor meerdere spelers; Blomkamp vertelt de gamesite dat hij het achtergrondverhaal van de game wil schrijven. "Als je meer achtergrondverhaal en wereldcreatie biedt , krijg je ook een boeiendere, geweldige wereld om in te spelen", aldus de filmregisseur.

Het is niet duidelijk om welke thema's het spel draait en in welke setting het spel zich afspeelt, al zegt Blomkamp wel dat het geen verband houdt met films die hij heeft gemaakt. Wel noemt hij het idee van een sciencefictionspel in de nabije toekomst 'interessant'.

Gunzilla is vorig jaar opgericht; de ontwikkeling van het spel bevindt zich dan ook in een vroeg stadium. Het is nog niet bekend wanneer de game uitkomt en voor welke platformen dit gaat gebeuren. Er is echter sprake van een 'AAA-game'. In mei maakte de studio bekend gebruik te gaan maken van Unreal Engine.

Neill Blomkamp is een Zuid-Afrikaanse filmregisseur die bekend staat om dystopische sciencefictionfilms. Het is niet de eerste keer dat hij in aanraking komt met de gamewereld; eerder maakte hij een korte film over Anthem . Ook bracht hij eerder een film uit op Steam en YouTube.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01