072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Docker Desktop wordt een betaalde tool voor bedrijven met meer dan 250 werknemers

datum: 01-09-2021 Categorie: Software Bron: Tweakers

Docker brengt via verschillende nieuwe abonnementsvormen kosten in rekening voor het gebruik van Docker Desktop voor bedrijven met meer dan 250 medewerkers en een jaaromzet van meer dan 10 miljoen dollar. Individuele ontwikkelaars kunnen Docker Desktop gratis gebruiken.

Docker introduceert vier verschillende abonnementsvormen . Personal, bedoeld voor individuele ontwikkelaars, onderwijs, open source communities en kleine bedrijven, vervangt het huidige Docker Free-abonnement.

Alle andere abonnementen worden betaald: Pro voor individuele ontwikkelaars, Team voor teams van meer dan vijf ontwikkelaars en het nieuwe Business-abonnement voor bedrijven met meer dan 50 gebruikers. De prijzen zijn omgerekend respectievelijk 5,93 euro, 7,63 euro of 17,79 euro per gebruiker bij een maandelijks opzegbaar abonnement. Pro en Team zijn goedkoper met een jaarabonnement. Dan is de prijs respectievelijk 4,24 euro per maand en 5,93 euro per maand per gebruiker.

Het gratis abonnement, dat toegang geeft tot de gratis Docker Desktop-app, is specifiek bedoeld voor kleine bedrijven met minder dan 250 medewerkers en een jaaromzet van minder dan 8,5 miljoen euro, voor persoonlijk gebruik, voor het onderwijs en voor niet-commerciƫle open source projecten. Vanaf 31 augustus moeten gebruikers die niet aan deze vereisten voldoen en Docker Desktop gebruiken , onder de nieuwe abonnementsserviceovereenkomst, een betaald abonnement aanschaffen. Docker zegt echter dat er een respijtperiode zal zijn tot 31 januari 2022, waarbinnen deze nog niet wordt gehandhaafd.

Kleine bedrijven, individuele ontwikkelaars, onderwijsontwikkelaars en open source-gemeenschappen zijn samen goed voor meer dan de helft van de Docker-gebruikers, legt het bedrijf uit. Ze kunnen alle Docker-tools gratis blijven gebruiken, inclusief Docker CLI, Docker Compose, Docker Build/BuildKit, Docker Engine, Docker Desktop, Docker Hub en Docker Official Images.

Het nieuwe Docker Business-plan stelt organisaties in staat om Docker op grote schaal te benutten met een beheerplatform voor IT-beheerders en verbeterde tools om te beheren welke gebruikers toegang hebben tot welke afbeeldingen vanuit de Docker Hub. Bovendien krijgt Docker for Business binnenkort SAML SSO, waarmee beheerders kunnen beheren tot welke registers ontwikkelaars toegang hebben en Docker Desktop-instanties op afstand kunnen beheren.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01