072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Doom-maker John Romero werkt aan nieuwe shooter met Unreal Engine 5

datum: 19-07-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Game-ontwikkelaar John Romero werkt aan een nieuwe first person shooter. Het is een nieuwe IP die wordt ontwikkeld door Romero Games en draait in de Unreal Engine 5. Het is nog niet bekend wanneer de game moet uitkomen.

Romero maakt op Twitter bekend dat hij met zijn eigen studio Romero Games aan een nieuwe fps werkt . Hij zoekt namelijk mensen voor 'andere functies' binnen zijn bedrijf. Hij zoekt specifiek mensen die ervaring hebben met Unreal Engine 5. Op de website van Romero Games staan vacatures voor programmeurs, maar de studio zoekt bijvoorbeeld ook ontwerpers en animators.

Verder wil Romero niet veel kwijt over zijn nieuwe game. Wel staat in het bericht dat hij samenwerkt met een nog onbekende uitgever. Het is ook niet duidelijk wanneer de game klaar moet zijn of wat voor setting de game zal hebben.

Romero is een bekende figuur uit de game-industrie. Hij is mede-oprichter van de studio id Software en heeft meegewerkt aan fps-games als Doom, Quake en Wolfenstein 3D. Romero verliet de studio in 1996, maar bleef games maken. Hij richtte met collega's van id Software een nieuwe studio op: Ion Storm, hij verliet de studio in 2001.

In 2015 richtte hij samen met zijn vrouw zijn eigen gamestudio Romero Games op. De studio bracht eerder Empire of Sin uit. Daarnaast heeft de studio een gratis uitbreiding voor het originele Doom uitgebracht en wordt nog gewerkt aan een vervolg.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01