072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Dota 2-update New Frontiers maakt map 40 procent groter en past gameplay aan

datum: 21-04-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

Valve heeft update 7.33 uitgebracht onder de naam New Frontiers voor Dota 2. De update maakt het speelveld groter en geeft spelers meer te doen in de vernieuwde hoeken van de map. Ook zijn enkele fundamentele gameplay-elementen aangepast.

New Frontiers maakt de map zo'n 40 procent groter, maar Valve benadrukt dat de kern van de moba-game hetzelfde blijft. De zogenaamde rijstroken en doelen hebben dezelfde afstand van elkaar als voorheen, maar Valve heeft nieuwe gameplay-opties toegevoegd rond deze bekende delen van de map.

Zo zijn er Twin Gates-portalen toegevoegd in de linkerboven- en rechteronderhoek van de kaart, waardoor spelers snel van de ene kant van het speelveld naar de andere kunnen teleporteren. De map bevat ook nieuwe Lotus Pools voor HP en mana, Tormentors op de bases die griezels spawnen, Watchers die kunnen worden geactiveerd om dat gebied tijdelijk te blijven zien, Defender's Gates die alleen kunnen worden gebruikt door de verdedigende partij, en verplaatste Outposts. Al deze toevoegingen zouden spelers nieuwe strategische opties moeten geven die verder gaan dan de gebruikelijke rijstroken en doelen.

De Dota 2-update verandert ook enkele belangrijke aspecten op het gebied van gameplay. Neutrale griezels worden bijvoorbeeld sterker tijdens een spel, waardoor hun nesten moeilijker te verslaan zijn. Daarnaast worden spelers tijdens een game steeds minder beloond voor het verslaan van lane creeps, waardoor ze op een gegeven moment meer gestimuleerd worden om tegen andere spelers te vechten.

Tot slot past Valve een nieuw matchmaking-systeem toe en doet de ontwikkelaar diverse tweaks en aanpassingen aan items, karakters en vaardigheden. De belangrijkste verandering binnen die laatste categorie is het feit dat "de duur van bijna alle disable skills is verkort", wat volgens Valve betekent dat spelers gemiddeld meer zouden moeten kunnen spelen. De volledige patch-opmerkingen zijn hier te vinden .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01