072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Dropbox stelt camera-uploads beschikbaar voor gratis gebruikers

datum: 21-07-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Dropbox heeft een aantal innovaties doorgevoerd, waaronder de mogelijkheid voor niet-betalende gebruikers om automatische camera-uploads te gebruiken. Voorheen was dit alleen voorbehouden aan betalende gebruikers.

Dropbox meldt op zijn blog dat de camera-uploads nu ook beschikbaar zijn voor Basic-gebruikers. Het bedrijf zegt ook dat deze functie aanzienlijk is verbeterd, zodat de prestaties sneller en betrouwbaarder moeten zijn.

Gebruikers op iOS kunnen nu ook bepalen hoe foto's en video's worden opgeslagen; deze functie om precies aan te geven in welke map ze moeten worden opgeslagen, is binnenkort ook beschikbaar voor Android. Verder is er nu een optie om Dropbox een foto te laten verwijderen nadat deze is geĆ¼pload.

In de webversie van Dropbox is het nu mogelijk om bestanden naar andere formaten te converteren zonder het programma af te sluiten. Dit betreft bijvoorbeeld de conversie van jpeg naar png-bestanden.

Daarnaast introduceert Dropbox een paar nieuwe functies voor zijn wachtwoordbeheerder. Deze is al enige tijd gratis te gebruiken en is nu ook geschikt voor het verwerken van creditcardgegevens, wat het betalen vanuit de browser of een mobiel apparaat makkelijker moet maken. Verder is er ondersteuning voor het delen van wachtwoorden en is er een browserextensie voor de wachtwoordbeheerder.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01