072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

E3 2022 gaat niet door, ook niet als digitaal evenement

datum: 01-04-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Er komt dit jaar geen E3. Dat laat organisator ESA weten in een verklaring. Eerder werd aangekondigd dat er dit jaar geen fysieke E3-beurs zou zijn, maar toch werd er gezegd dat er mogelijk een digitale versie zou komen. De E3 zou volgend jaar volledig moeten terugkeren.

Het nieuws werd aanvankelijk aangekondigd door Razer PR-medewerker Will Powers, die op Twitter schreef dat hij een e-mail ontving waarin E3 2022 officieel werd geannuleerd. IGN meldde dat het ook een annuleringsmail van de ESA heeft gezien. De organisator bevestigde dat nieuws vervolgens aan dat platform.

De gamebeurs stond eerst gepland voor half juni en zou een fysiek evenement zijn, maar in januari maakte de organisator bekend dat die plannen vanwege de coronapandemie niet doorgingen. De ESA gaf toen aan 'binnenkort' met meer informatie te komen, maar zei positief te zijn over de mogelijkheden om een digitale E3 te organiseren. Ook dit gaat niet gebeuren, is nu bevestigd.

De ESA vertelt IGN dat E3 volgend jaar terugkeert als een "vernieuwde" showcase, die zowel fysiek als digitaal zal plaatsvinden. “We zullen al onze energie en middelen besteden aan het leveren van een gerevitaliseerde fysieke en digitale E3-ervaring volgende zomer. We kijken ernaar uit om E3 2023 live vanuit Los Angeles te presenteren aan fans over de hele wereld.”

Het lot van de E3 wordt al enkele jaren in twijfel getrokken. Steeds meer bedrijven trekken zich terug van de beurs. Ze kiezen er dan voor om in de zomer hun eigen digitale showcase te houden, zoals Sony met zijn State of Play en EA met Play Live. Vanwege de coronapandemie moest E3 in 2020 worden afgelast en kon de editie van vorig jaar alleen digitaal plaatsvinden.

Geoff Keighley profiteerde van het nieuws om te bevestigen dat Summer Game Fest dit jaar doorgaat. Dat evenement gaat in juni van start. Keighley zegt de komende weken meer te kunnen vertellen over Summer Game Fest 2022.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01