072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

EA gaat crossplay testen in FIFA 22 op nieuwste consoles en Stadia

datum: 03-05-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

EA start 'binnenkort' een test met crossplay in FIFA 22. Spelers op de PlayStation 5, Xbox Series X en S en Google Stadia kunnen dan tegen elkaar strijden in Online Seasons en Online Friendlies. De test komt niet naar de pc-versie en de vorige generatie consoles.

Het is nog niet duidelijk wanneer de crossplay-test precies van start gaat, maar EA schrijft dat dat in de nabije toekomst zal zijn. De ontwikkelaar wil met de test ervaring opdoen voor de mogelijke implementatie van crossplay in toekomstige titels. Het lijkt erop dat FIFA 22 geen volledige crossplay krijgt, maar dat zou bijvoorbeeld in FIFA 23 kunnen verschijnen.

Spelers op de relevante platforms zien een widget over de test in het hoofdmenu zodra de test start. Die widget kan worden geopend en vervolgens kan crossplay worden ingeschakeld. Spelers kunnen hier ook naar vrienden zoeken, ongeacht op welk platform ze spelen. In het wedstrijdinstellingenmenu zal er ook een optie zijn om deelname aan de crossplay-test in of uit te schakelen.

De aankondiging van de test valt samen met het beschikbaar komen van FIFA 22 via het PlayStation Plus-abonnement. Het lijkt er ook op dat de game naar EA Access komt en daarmee ook Xbox Game Pass Ultimate. De toevoeging van de game aan deze abonnementen kan leiden tot een forse groei van het aantal actieve spelers.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01