072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

EA kondigt Battlefield Mobile Beta aan en deelt eerste screenshots

datum: 03-09-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Electronic Arts kondigt een bèta aan voor Battlefield Mobile. In eerste instantie kunnen spelers in Indonesië en de Filippijnen dit najaar de game testen. De volledige versie van de shooter moet ergens in 2022 gratis op smartphones kunnen worden gespeeld.

De bètatestfase voor Battlefield Mobile begint in Indonesië en de Filippijnen en zal op een later tijdstip in andere landen beschikbaar komen, aldus een communitymanager van Electronic Arts. Om welke landen het gaat, is voorlopig nog niet bekendgemaakt. Spelers kunnen zich aanmelden via de Google Play Store-pagina wanneer de proefversie beschikbaar is in hun eigen land.

De game moet algemeen bekend aanvoelen bij fans van de franchise. EA belooft onder meer "grootschalige vernietiging van het milieu" en beschrijft het instorten van gebouwen, het aanpassen van karakteruitrusting en het gebruik van voertuigen en tanks. Battlefield Mobile bevat ook de kenmerkende klassen van de franchise, namelijk Assault, Support, Medic en Recon. Daarnaast heeft EA het over "zowel nieuwe als bekende maps en modi", waarbij beschikbare screenshots onder meer een versie van de Battlefield 3-map Grand Bazaar en het F2000 assault rifle onthullen.

Battlefield Mobile is in ontwikkeling bij EA's Industrial Toys-studio, onder leiding van Alex Seropian. De Amerikaan is een van de oprichters van Bungie, bekend van de Halo-serie en de Destiny-franchise. Industrial Toys heeft momenteel twee games in haar portfolio, namelijk Midnight Star en Midnight Star: Renegade uit respectievelijk 2015 en 2016. Het is niet bekend hoe lang de studio al bezig is met Battlefield Mobile. De game werd aangekondigd in april , enkele maanden voor de onthulling van Battlefield 2042 .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01