072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

ERVAAR ULTIEME PRESTATIES
MET DE NIEUWSTE
INTEL 13TH GENERATIE

previous arrow
next arrow

EA maakt ray tracing voor PS5 versie F1 2021 weer beschikbaar via patch

datum: 28-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

EA heeft een update uitgebracht voor de racegame F1 2021. In die patch wordt onder meer ray tracing weer ingeschakeld voor de PlayStation 5-versie van die game. Het bedrijf heeft die functie eerder deze maand uitgeschakeld vanwege instabiliteit, maar dit zou zijn opgelost.

Update 1.05 voor de nieuwe F1-racegame heeft volgens EA " de ray tracing- problemen op PlayStation 5 opgelost", aldus de patch-opmerkingen. Hierdoor is de renderingtechnologie weer beschikbaar voor de console. Al met al is de functie iets meer dan een week niet actief geweest op de PlayStation 5.

De functie is op 20 juli uit de PS5-versie van de game verwijderd vanwege stabiliteitsproblemen veroorzaakt door ray tracing. EA zei destijds dat het om een tijdelijke maatregel ging en dat het bedrijf de functie zo snel mogelijk weer wilde inschakelen. Raytracing wordt alleen gebruikt voor de fotomodus in de PS5- en Xbox Series X-versies van F1 2021, en niet tijdens het racen zelf. PC-gamers kunnen de functie tijdens het racen inschakelen.

De nieuwe update verbetert ook de Nvidia DLSS-implementatie van het spel, volgens Electronic Arts. Patch 1.05 lost ook verschillende bugs en problemen op en brengt bepaalde hoofdstukken van de Braking Point-verhaalmodus opnieuw in evenwicht op de moeilijkheidsgraad 'hard'. De patch wordt momenteel uitgerold voor de pc- en PlayStation-versie van de racegame. Patch 1.05 zal "zeer binnenkort" beschikbaar zijn voor Xbox-gebruikers.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01