072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

EA Motive toont meer gameplay-opnames van Dead Space-remake

datum: 16-10-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

EA Motive heeft vrijdag meer gameplay-opnames van de Dead Space-remake vrijgegeven. De video duurt acht minuten en toont onder meer de nieuwe versie van de USG Ishimura, het ruimteschip waar de game zich afspeelt.

In de gameplayvideo geeft producer Philippe Ducharme een rondleiding door het ruimteschip. Hij laat zien dat de hangar in de remake groter is dan in de originele versie van de game. In de nieuwe versie van de hangar kan de speler deze verkennen door rond te vliegen. Ducharme toont ook een functie genaamd Intensity Director. Hiermee is de plaatsing van vijanden en bepaalde effecten, zoals rook en licht, in elke speelsessie anders.

De video bevat ook afbeeldingen van functies die al zijn getoond, waaronder het zogenaamde 'Peeling'-systeem. De modellen van de vijanden zijn opgebouwd uit verschillende lagen botten, pezen en spieren. Deze kunnen op verschillende manieren gebakken of afgezaagd worden. Hoe het verwijderen van lichaamsdelen eruitziet, hangt af van de hoek van waaruit de monsters door de speler worden aangevallen en welk wapen de speler gebruikt.

De remake van Dead Space werd eerder dit jaar aangekondigd. Begin oktober toonde EA Motive de eerste gameplaybeelden van de game. Met de remake wil de ontwikkelaar de horrorervaring van de game uit 2008 naar een nieuw niveau tillen. Niet alleen moet het spel er grafisch beter uitzien, maar het moet ook een intenser spel worden door beter geluid en camerawerk. Eerder meldde de ontwikkelaar al dat de game uit één doorlopende scène zal bestaan. Dead Space komt uit op 27 januari 2023. De game is aangekondigd voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01