072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

EA stopt met de verkoop van Battlefield 1943 en Bad Company 2 en sluit servers eind dit jaar

datum: 21-03-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

Electronics Arts verwijdert Battlefield 1943, Battlefield: Bad Company 1 en 2 en Mirror's Edge vanaf 28 april uit de digitale winkels. Vervolgens worden de online onderdelen van deze games op 8 december gesloten.

EA meldt dat het verwijderen van de vier games uit digitale winkels betekent dat ze niet langer beschikbaar zijn voor aankoop en dat het zich voorbereidt op het sluiten van de online services van de titels. Bad Company 1 en 2 en Mirror's Edge blijven speelbaar, al zal het vanaf eind dit jaar beperkt zijn tot offline delen zoals de singleplayer-campagnes.

De uitgever zegt dat de Battlefield-games en Mirror's Edge een "speciaal plekje in ons hart" hebben, maar dat ze nu uitkijken naar het creëren van nieuwe herinneringen. EA zegt dat de focus nu verschuift naar huidige en toekomstige Battlefield-ervaringen.

Battlefield 1943 was de derde titel in de Battlefield-serie en werd in 2009 alleen als digitale game voor PlayStation 3 en Xbox 360 uitgebracht. De shooter richt zich op de Tweede Wereldoorlog-strijd in de Stille Oceaan tussen de Amerikanen en Japan, waar onder meer het speelveld van Wake Island populair was.

Bad Company verscheen in 2008 en werd gevolgd door deel 2 in 2010. Beide delen bevatten een singleplayercampagne met de nodige actie en humor, maar staan ook bekend om het multiplayergedeelte. Dankzij de Frostbite-engine kon het speelveld voor een groot deel worden verwoest en werd Bad Company 2 zeker geprezen om zijn graphics, geluid en intense actie.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01