072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

EA toont eerste trailer voor racegame Need for Speed Unbound

datum: 06-10-2022Categorie: GamesBron: Tweakers

Electronic Arts heeft de eerste trailer van Need for Speed Unbound uitgebracht. De racegame wordt op 2 december uitgebracht voor PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc. De standaardversie van het spel kost 70 euro en de deluxe versie 80 euro.

Woensdag zijn de naam, releasedatum en screenshots van Need for Speed Unbound gelekt via de website van de Japanse retailer Neowing, schreef onder meer Eurogamer . Nu heeft EA de game zelf officieel aangekondigd.

De trailer toont delen van het verhaal en een deel van de gameplay. Net als in de vorige Need For Speed-games neemt de speler deel aan straatraces. Dit keer speelt het verhaal zich af in het fictieve stadje Lakeshore City, waar je tijdens de straatraces gevaarlijke stunts moet uitvoeren om je tegenstanders en de politie te slim af te zijn, schrijft EA . Ook komt er een evenement in Need for Speed Unbound, waarin de Amerikaanse rapper A$AP Rocky een centrale rol speelt. Natuurlijk heeft de racegame ook een multiplayer-modus voor lokaal en online.

De pre-orders van Need for Speed Unbound zijn nu gestart. Er zijn twee versies van het spel: een standaardversie en de Palace Edition. Bij de laatste horen vier speciale auto skins, een kledingset en een banner ontworpen door het kledingmerk Palace Skateboards. EA Play-leden kunnen vanaf 29 november een gratis proefversie van 10 uur van de game spelen. Spelers met een EA Play Pro-lidmaatschap hebben vanaf dezelfde datum onbeperkte toegang tot de deluxe editie van Need for Speed Unbound.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01