072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

EA werkt aan Lord of the Rings-smartphonegame

datum: 09-05-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

EA werkt aan de gratis te spelen smartphonegame The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth. De game wordt ontwikkeld door Capital Games, dat ook de smartphonegame Star Wars Galaxy of Heroes op zijn naam heeft staan.

The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth is aangekondigd met een meeslepend verhaal, turn-based gevechten, diepgaande verzamelsystemen en veel personages uit de universums van The Lord of the Rings en The Hobbit. EA noemt het spel een verzamelbaar rollenspel en een 'strategische, sociaal competitieve ervaring'. Verdere inhoudelijke details over de game zijn niet bekend. In de zomer wordt het spel voor het eerst op beperkte schaal getest.

De titel is gemaakt door Capital Games. Die EA-studio is ook verantwoordelijk voor de smartphonegame Star Wars: Galaxy of Heroes. Die gratis te spelen game is sinds eind 2015 beschikbaar voor iOS en Android en bereikte volgens Sensor Tower in 2019 de omzet van $ 1 miljard.

Uitgever EA is een samenwerking aangegaan met Middle-Earth Enterprises voor de nieuwe Lord of the Rings-game, die de wereldwijde rechten bezit op The Hobbit en The Lord of the Rings van schrijver JRR Tolkien.

EA wil met de game haar aanbod aan mobiele games en livediensten uitbreiden. Dergelijke spellen zijn een belangrijke bron van inkomsten voor uitgevers . Vorig jaar nam EA de maker van smartphonegame Golf Clash over voor 1,4 miljard dollar . De uitgever kocht ook ontwikkelaar Glu Mobile voor 2,1 miljard dollar .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01