072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Nu met gratis Windows 11

Eerste gameplaybeelden van Battlefield Mobile alpha verschijnen online - update

datum: 24-09-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Alfatesters delen de eerste gameplaybeelden van de Battlefield Mobile-testversie onder meer op Reddit. De game wordt momenteel getest in Aziƫ onder een selecte groep gebruikers. Electronic Arts dringt er bij gebruikers op aan om gameplay te delen en feedback te geven

Deze video's en verschillende video's op YouTube tonen de eerste gameplay van Battlefield Mobile, allemaal spelend op de reeds onthulde kaart Grand Bazaar . Tanks en infanterie vechten om de overwinning in een Conquest-wedstrijd. Daarnaast laten de fragmenten zien hoe de speler zijn soldaat uitrust met een verscheidenheid aan wapens binnen de bekende Assault, Support, Medic en Recon klassen. Spelers kunnen voor elk afzonderlijk wapen nieuwe bijlagen en voordelen ontgrendelen.

Bovenaan het scherm tonen sommige video's verschillende statistieken over de smartphone zelf. Hieruit blijkt dat de testversie van Battlefield Mobile relatief constant 60 frames per seconde aanhoudt en dat de SOC-temperatuur onder de 45 graden Celsius blijft. Battlefield Mobile belast, net als veel smartphonegames, vooral de GPU, die op drukkere momenten voor 95 procent wordt belast. Natuurlijk zijn de prestaties van het spel sterk afhankelijk van de gebruikte smartphone.

Update , 19:00 uur : Er werd ten onrechte gesuggereerd dat de gameplay-opnames ongeoorloofd waren gelekt door alfatesters. Eletronics Arts stelt op Twitter dat spelers vrij zijn om alfa-afbeeldingen te delen. De uitgever vraagt expliciet om feedback. Met dank aan LSThimo .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01