072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Eerste grote Ready or Not content-update voegt nieuwe maps en wapens toe

datum: 30-01-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Ontwikkelaar VOID Interactive heeft de inhoudsupdate van januari uitgebracht voor Ready or Not. De swat shooter krijgt drie nieuwe testmaps en nieuwe wapens. Ook worden enkele bestaande maps uitgebreid en voorzien van nieuwe spelmodi.

De januari-update voor Ready or Not is beschikbaar via Steam en is ongeveer 3 GB groot. De update voegt onder meer drie 'testmaps' toe: Valley, Fast Food en Penthouse. Die maps zijn volledig speelbaar, maar de ontwikkelaar geeft aan dat ze momenteel nog 'heavy work-in-progress ' zijn. Ook zijn bestaande kaarten aangepast en voorzien van spelmodi. Gebruikers kunnen nu bijvoorbeeld de actieve shooter-, raid- en gijzelingsreddingsmodi spelen op de Wenderly Hills Hotel-kaart. Diezelfde plattegrond is uitgebreid met een lobby en een eerste verdieping. 213 Park Homes, ook bekend als Twisted Nerve, ondersteunt nu de raid-modus. Aan dat speelveld is ook een tweede huis toegevoegd.

Ready or Not krijgt met de update ook nieuwe wapens. De game bevat een R7 Launcher die peperkogels afvuurt. De game krijgt ook een MK.16, een SLR 47 en nieuwe optica. Bezitters van de Supporter Edition ontvangen een BCM MK1, die volgens de ontwikkelaar geen statistische voordelen biedt ten opzichte van andere vergelijkbare wapens in de game.

Verder krijgt Ready or Not AMD Fidelity FX Super Resolution en is Vivox-chat geïntegreerd. Qua AI krijgen verdachten nu een aarzelingsmonteur en zijn de eerste drie kogels die door vijanden worden afgevuurd minder nauwkeurig. Spelers kunnen nu 'free look' gebruiken om rond te kijken en er is een nieuwe val toegevoegd. VOID Interactive beweert ook de prestaties van de game te hebben verbeterd. Zo moet de game nu zo'n 2GB videogeheugen minder gebruiken, stelt de ontwikkelaar.

Ready or Not verscheen op 17 december als Early Access-titel op Steam en is sindsdien steeds populairder geworden. Het is een SWAT-achtige first-person shooter, die zowel alleen als in multiplayer kan worden gespeeld. De update van januari is gratis te downloaden voor mensen die de game al in bezit hebben. Het spel zelf kost 36 euro. Tweakers publiceerde onlangs een review van Ready or Not .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01