072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

EFootball 2022 wordt op 30 september gelanceerd voor pc en consoles met negen clubs

datum: 02-09-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Konami zal PES-opvolger eFootball 2022 op 30 september uitbrengen. De gratis game wordt dan uitgebracht voor PlayStation 4 en 5, Xbox Series-consoles, Xbox One en pc. Dit is een eerste versie van het spel met negen teams, zes stadions en wekelijkse vooraf bepaalde online wedstrijden.

Na de release hebben spelers toegang tot teams zoals FC Barcelona, FC Bayern München en Juventus, waardoor ze offline tegen de AI of tegen een vriend kunnen spelen. Ze kunnen kiezen uit stadions als Camp Nou en Old Trafford. Konami heeft het ook over wekelijkse online evenementen, waarbij spelers vooraf bepaalde teams gebruiken om tegen elkaar te strijden en in-game GP-munten te verdienen. Spelers van verschillende consolegeneraties kunnen tegen elkaar spelen.

Later dit najaar krijgt de game een grote gratis update met de toevoeging van de Creative Teams-spelmodus. Gamers kunnen voetballers en coaches samenstellen, waarbij ze kunnen kiezen uit zeshonderd clubs en teams.

Deze creatieve teams kunnen ze gebruiken in een van de nieuwe wedstrijdmodi, zoals Creative League. In deze modus nemen spelers het op tegen andere gamers en het doel is om het beste team ter wereld te worden. Daarnaast zijn er verschillende andere evenementen, zoals Challenge Events en Quick Matches, waar spelers tegen de AI of andere gamers spelen.

Met deze herfstupdate zal ook het nieuwe valutamodel van de game beschikbaar zijn. GP- en eFootball-punten kunnen worden verkregen via gameplay, eFootball-munten moeten door spelers worden gekocht. Met deze munten kunnen gamers spelers kopen voor Creative Teams, waar deze voetballers worden onderverdeeld in de categorieën Standard, Trending, Featured en Legendary, afhankelijk van hun populariteit of sportieve bekwaamheid.

In de toekomst wil Konami het voor gamers mogelijk maken om de teams, kleding en spelers aan te passen. Konami is ook van plan om op een later tijdstip ondersteuning toe te voegen voor de haptische feedback en adaptieve triggers van de PlayStation 5-controller. Daarnaast kijkt de ontwikkelaar naar extra kicks zoals een Power Pass en een Power Shot. Ten slotte wil Konami ook controllerondersteuning toevoegen voor de smartphoneversie en volledige platformonafhankelijke tussen pc, console en mobiel mogelijk maken.

EFootball werd in juli aangekondigd als de opvolger van de Pro Evolution Soccer-serie en maakt gebruik van de Unreal Engine 4. Destijds gaf Konami aan dat deze winter volledige platformonafhankelijke ondersteuning zal worden gebouwd en dat bepaalde spelmodi alleen beschikbaar zullen zijn als betaald DLC.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01