072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Elden Ring is twintig miljoen keer verkocht

datum: 22-02-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

Sinds de release van Elden Ring eind februari vorig jaar zijn er wereldwijd meer dan twintig miljoen exemplaren van de Soulsborne-achtige actie-RPG verkocht. Deze mijlpaal is in slechts één jaar bereikt.

Bandai Namco en FromSoftware melden dat er meer dan twintig miljoen exemplaren van de game zijn verkocht, maar geven geen exact verkoopcijfer. Het bereiken van dit aantal in een jaar tijd is geen verrassing gezien de populariteit van het spel, eerdere goede verkopen en positieve recensies. Eind vorig jaar won Elden Ring de Game of the Year-prijs door God of War Ragnarök en Horizon Forbidden West te verslaan.

Elden Ring ging snel over de toonbank, zeker direct na de release van 25 februari 2022. Enkele weken na de release werd bekend dat de titel al twaalf miljoen keer was verkocht en in augustus vorig jaar stond de teller op 16,6 miljoen kopieën .

De actie-RPG Elden Ring is gemaakt door ontwikkelaar FromSoftware, bekend van titels als Demon's Souls, Dark Souls, Bloodborne en Sekiro: Shadows Die Twice. Deze spellen worden de Soulsborne-spellen genoemd en hebben vergelijkbare elementen zoals een specifieke manier van vechten, een mysterieuze wereld, het ontwikkelen van de personages en het behalen van checkpoints. De games zijn berucht om hun moeilijkheidsgraad, hoewel Elden Ring wordt beschouwd als de meer toegankelijke game van de serie.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01