072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

Elden Ring uitgesteld tot februari 2022 om een gesloten netwerktestdemo te krijgen

datum: 18-10-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Elden Ring, de aankomende game van Dark Souls-ontwikkelaar From Software, is een maand uitgesteld. De game wordt nu uitgebracht op 25 februari 2022. De game krijgt ook een Closed Network Test, waardoor geselecteerde spelers de game een aantal sessies kunnen spelen.

"Elden Ring wordt uitgebracht op 25 februari 2022, omdat de diepgang en strategische vrijheid van de game de eerdere verwachtingen hebben overtroffen", schreef de ontwikkelaar op Twitter . De game stond oorspronkelijk gepland voor 21 januari en is meer dan een maand uitgesteld. Door deze vertraging kan From Software de laatste wijzigingen in het spel aanbrengen.

Naast het uitstel meldt de maker dat de game in november een Closed Network Test krijgt. Dat is een soort demo waarbij gamers de beginfase van het spel kunnen spelen. De test is bedoeld om de ontwikkelaar te helpen bij het testen van de online servers van Elden Ring. De netwerktest loopt van 12 t/m 15 november. Spelers kunnen in die periode het spel uitproberen, verdeeld over vijf verschillende sessies van elk drie uur. Deze sessies vinden wereldwijd plaats op gezette tijden.

Spelers kunnen zich op de website van uitgever Bandai Namco registreren om kans te maken op deelname aan de Closed Network Test. Om dit te doen, moeten gebruikers een Bandai Namco-account aanmaken. Gamers kunnen onder andere een platform naar keuze kiezen om de Closed Network Test op te spelen. De netwerktest wordt gehouden op de PlayStation 4 en 5 en de Xbox One, Series X en Series S. Elden Ring wordt ook uitgebracht voor pc's, maar er komt geen Closed Network Test op dat platform.

From Software heeft Elden Ring aangekondigd op E3 2019. Het is een fantasy-RPG gemaakt door de ontwikkelaars van Dark Souls en Bloodborne in samenwerking met George RR Martin, bekend van de boekenreeks A Song of Ice and Fire. Eerder dit jaar, in juni , toonde From Software de eerste gameplaybeelden van de game.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01